Понякога късметът ни идва в повече

4 05 2012

Advertisements




AK-047

20 01 2012

Не всичко е такова каквото изглежда…
И внимавай! Дръжката може да е пищов!





Facebook Text Generators :)

26 12 2011

Click here for Tarty generator

▒▐█▀█▄░░▒██▌▒▐█▀▀▒▐█▀▀░░▒▐█▀█▒▐█▀▀▄▒▐█▀▀█▌
▒▐█▌▐█▒▄▒▐█▌▒▐█▀▀▒▐█▀▀░░▒▐█▄█▒▐█▒▐█▒▐█▄▒█▌
▒▐█▄█▀▒████▌▒▐█▄▄▒▐█░░░░▒▐█░░▒▐█▀▄▄▒▐██▄█▌

or here for Carty generator

╋╋┏┓╋╋╋╋┏━┓
╋╋┃┣┓╋╋╋┃┏┛
┏━┛┣╋━━┳┛┗┓┏━━┳━┳━━┓
┃┏┓┣┫┃━╋┓┏┛┃┏┓┃┏┫┏┓┃
┃┗┛┃┃┃━┫┃┃╋┃┗┛┃┃┃┗┛┃
┗━━┫┣━━┛┗┛╋┃┏━┻┛┗━━┛
╋╋┏┛┃╋╋╋╋╋╋┃┃
╋╋┗━┛╋╋╋╋╋╋┗┛

or here for aboqe flipper

  oɹd ɟǝɾp





Как перманентно да изтриете Facebook акаунта си

26 12 2011

По данни на българо-датската компания Komfo, българите които ползват Facebook са точно 2 183 220. В тази цифра влизат всички, които са се логнали към най-популярната социална мрежа в света поне веднъж за последните 30 дни.

Перманентно изтриване на Facebook акаунт

1. Логнете се във Facebook акаунта си.

2. Отворете Account Settings.

3. Под Linked Accounts, кликнете на Edit. Махнете всички свързани акаунти. Защо? Защото ако се логнете отново във Facebook през следващите две седмици с перманентно изтрития си акаунт, той всъщност няма да бъде изтрит. Ако се логнете с който и да е от акаунтите в Linked Accounts, автоматично ще се върнете към Facebook.

За да сте сигурни, че процеса по изтриването ще мине безпроблемно, продължете със следните стъпки…

4. Отворете Privacy Settings.

5. Отворете Apps, Games and Websites.

6. Под „Apps you use“, кликнете на Remove. В списъка отстранете всички приложения, игри и уеб сайтове.

7. Ако искате все пак да запазите данните от профила си на хард диска, сега е времето да го направите. Отворете Account Settings и кликнете на Download a copy of your Facebook data.

8. В Search полето на Facebook въведете „Facebook Help“, от тук можете да получите доста допълнителна информация за самото деактивиране. Но линка, който ви трябва е http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Какво още трябва да знаете?

Дори стриктно да сте следвали горните стъпки, ако в следващите две седмици след изтриването на акаунта все пак се логнете, то той автоматично ще бъде възстановен. Ако не се логнете в рамките на 14 дни, акаунта ще бъде перманентно отстранен.

Веднага след като изтриете акаунта си, изчистете кеша на браузъра, който използвате, за да се логвате във Facebook. Това е друг метод, за да се подсигурите, че няма инцидентно да се логнете отново.

Добре е да знаете, че Facebook предоставят следното юридическо становище по отношение на изтриването на акаунтите: „Копията на някои материали (снимки, бележки и т.н.) могат да останат на сървърите ни поради технически причини, но тези материали ще бъдат откъснати от всякакви лични идентификатори и ще бъдат напълно недостъпни за другите потребители ползващи Facebook.“ С други думи, данните ви ще бъдат запазени на сървърите на социалната мрежа, но няма да бъдат разпознавани като ваши лични данни, както и никой няма да може да търси тези данни. Евентуално, старата ви информация ще бъде презаписана и завинаги изтрита.

Ако все пак, случайно се логнете във Facebook акаунта си след като сте го изтрили, ще трябва да повторите гореописаните стъпки.

Статията е от PSWORLD.BG





>>> Как да разглеждаме снимки във Facebook със старата галерия?

26 12 2011

Теоретически пряка опция предоставена на потребителите за включване и изключване не съществува, но на практика се появи малак трик, който временно да реши проблема.

Единственото нещо, което трябва да направите след като сте отворели избрания от вас албум в новата галерия е да натиснете от клавиатурата бутона „F5”. Ефектът е временен само за текущия албум, ако искате да преминете към нов албум снимките от него отново ще се отворят в новата визия на галерия, но вече знаете какво трябва да направите. Както споделихме по-горе това не е цялостно решение на проблема, но все пак по-добре някакво от колкото никакво решение.

Опитайте!








%d bloggers like this: